طراحی انواع سیلندر هیدرولیک

هیدرولیک، از کلمه یونانی(هیدرو) شکل گرفته است و این کلمه به معنی جریان حرکات مایع می باشد. در قرن های گذشته مقصود از کلمه هیدرولیک فقط آب بوده و البته بعد از گذر زمان عنوان هیدرولیک مفهوم بیشتری گرفته و معنی و مفهوم آن بررسی در مورد بهره برداری بیشتری از آب و حرکت دادن چرخ های آبی و مهندسی آب بوده است. مفهوم هیدرولیک در این قرن دیگر فقط به معنی آب نیست بلکه دامنه وسیع تری بخود گرفته و شامل قواعد و کاربرد مایعات دیگری، بخصوص (روغن معدنی) می باشد، به این دلیل خاصیت زنگ زدگی آب، در صنایع نمی توان از آن به عنوان انرژی منتقل کننده استفاده کرد به همین خاطر است که روغن را در صنایع جایگزین آب شده است و امروزه در صنایع از روعن بجای آب، مخصوصا برای انتقال انرژی در سیستم کنترل استفاده می شود.

سامانه‌های هیدرولیک که یکی از زیرمجموعه کلی سامانه‌های انرژی سیالات هستند (نوع دیگر پنوماتیک است)، برای انتقال انرژی استفاده می‌شوند. مزیت هیدرولیک نسبت به روش‌های انتقال انرژی مکانیکی و الکتریکی، قابلیت افزایش نیرو در حین انتقال و تغییر سریع جهت حرکت است؛ از آنجا که در هیدرولیک، انتقال انرژی با کمک یک سیال هیدرولیک انجام می‌شود و سیالات به طور کلی قابلیت شکل‌پذیری دارند و می‌توان آن‌ها را از مسیرهای دلخواه عبور داد.

مایعات تقریبا تراکم ناپذیر هستند. این ویژگی سبب شده است که از مایعات به عنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شود. بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی ، با نیروی محرک خیلی کم بتواند نیروی مقاوم فوق العاده زیادی را جابجا نماید، استفاده نمود.

سیلندر هیدرولیک (hydraulic cylinder) که به آن موتور هیدرولیک خطی نیز می گویند، یک محرک مکانیکی است که بدون نیاز به چرخدنده مکانیکی یا اهرم با انتقال فشار از سیال بوسیله یک پیستون به نقطه مورد نظر، امکان انتقال حرکت و نیروی خطی در سیستم های هیدرولیکی را فراهم می سازند. جک های هیدرولیک هم در کاربردهای صنعتی (پرس های هیدرولیک، جرثقیل ها، فورجینگ، بسته بندی ماشین آلات) و هم کاربردهای تجهیزات سیار (ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات ساخت وساز، تجهیزات دریایی) بکار گرفته می شوند. و در مقایسه با سیستم های پنوماتیکی، مکانیکی، و الکتریکی، سیستم های هیدرولیکی، ساده تر، با دوام تر، و با قدرت بیشتر هستند. برای مثال، ظرفیت توان یک پمپ هیدرولیک ده برابر یک موتور الکتریکی در همان ابعاد می باشد. به علاوه جک های هیدرولیک در شکل ها و مقیاس های گسترده، برای طیف گسترده ای از نیازهای کاربردی موجود هستند.

طرز کارکرد یک سیلندر  هیدرولیک بسیار ساده است. در جک‌های هیدرولیکی از انتقال دهنده نیرو که روغن است، استفاده می‌شود. مایعات دارای تراکم‌پذیری بسیار کمی هستند برای همین سرعت جک‌های هیدرولیکی قابل کنترل است و از طرفی دارای قدرت بالایی هستند.

قسمتی از جک که وزن قطعی که بر آن سوار است به آن فشار وارد می‌کند، دارای سطح مقطع بالایی است و قسمتی از جک که باید با تلمبه زدن، روغن را به حرکت در آورد، دارای سطح مقطع کمی است. به همین دلیل برای سطح مقطع زیاد، نیروی زیادی لازم است و برای سطح مقطع کم نیز نیروی کمی نیاز خواهد بود.
این بدان معنی است که متناسب با توان انسان، یک نیروی کم را به یک سطح مقطع کم وارد می‌کنیم تا به یک نیروی زیاد در سطح مقطع بزرگ، غلبه کنیم.

جک هیدرولیک وظیفه تبدیل انرژی هیدرولیک به مکانیک را بر عهده داشته و با ورود روغن هیدرولیک به آنها به صورت خطی حرکت می‌نمایند.

سیلندر های هیدرولیکی را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
1- سیلندر های یک کاره (یک طرفه)
2-سیلندر های دو کاره (دو طرفه)

جکهای یکطرفه فقط دارای یک پورت ورودی روغن هیدرولیک می‌باشند. یعنی فقط سمت تمام قطر آنها تحت فشار هیدرولیک قرار می‌گیرد. این جکها تحت تاثیر نیروهای خارجی مانند نیروی وزن یا نیروی فنر باز می‌گردند.

جکهای دو طرفه دارای دو پورت ورود و خروج روغن هیدرولیک می‌باشند که از این طریق روغن به جلو و پشت پیستون منتقل شده و جک حرکت می‌نماید. یکی از پارامترهای مهم برای انتخاب جک هیدرولیک، مقدار نیرویی است که آن جک میتواند اعمال نماید و اصطلاحا به آن تناژ جک می‌گوئیم. با استفاده از این پارامتر میتوان ابعاد جک را تعیین نمود.

طراحی ساده

انعطاف پذیری

قابلیت افزایش نیرو

راندمان بالا

سادگی و دقت کنترل

اطمینان

در سیستم های هیدرولیک نسبت به سایر سیستم‌های مکانیکی قطعات محرک کمتری وجود دارد و میتوان در هر نقطه به حرکتهای خطی یا دورانی با قدرت بالا و کنترل مناسب دست یافت ، چون انتقال قدرت توسط جریان سیال پر فشار در خطوط انتقال (لوله ها و شیلنگ ها) صورت میگیرد ولی در سیستم‌های مکانیکی دیگر برای انتقال قدرت از اجزایی مانند بادامک ، چرخ دنده ، گاردان ، اهرم ، کلاچ و… استفاده می‌کنند. در این سیستم‌ها میتوان با اعمال نیروی کم به نیروی بالا و دقیق دست یافت همچنین میتوان نیرو های بزرگ خروجی را با اعمال نیروی کمی (مانند بازو بسته کردن شیرها و …) کنترل نمود. استفاده از شیلنگ های انعطاف پذیر ، سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک را به سیستم‌های انعطاف پذیری تبدیل می‌کند که در آنها از محدودیتهای مکانی که برای نصب سیستم‌های دیگر به چشم می خورد خبری نیست. سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک به خاطر اصطکاک کم و هزینه پایین از راندمان بالایی برخوردار هستند همچنین با استفاده از شیرهای اطمینان و سوئیچهای فشاری و حرارتی میتوان سیستمی مقاوم در برابر بارهای ناگهانی، حرارت یا فشار بیش از حد ساخت که نشان از اطمینان بالای این سیستم‌ها دارد.

در انتخاب سیلندرهای هیدرولیک موارد ذیل باید در نظر گرفته شود:

  • حداکثر فشار کاری سیستم
  •  قطر پیستون و میله پیستون
  • نیروی سیلندر
  • حداکثر نیروی سیلندر
  • طول کورس سیلندر
  • حداکثر سرعت سیلندر
  • نحوه نصب سیلندر
  • وجود ضربه گیر
  • نوع و کاربرد  سیلندر
  • شرکت آذران پیشرو صنعت تبریز نزدیک به سه دهه اقدام به تولید انواع سیلندر های هیدرولیک نموده است و در طی این مدت با بهره گیری از کارشناسان مجرب داخلی و با استفاده از تکنولوژی و ماشین آلات مدرن موفق به تولید انواع سیلندر های هیدرولیک جهت صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، خودروسازی، ماشین آلات راهسازی، خدمات شهری، صنایع ماشین سازی، قالب سازی، جیگ، فیکسچرها و سایر صنایع گردیده است.
    این شرکت قادر است انواع سیلندر های هیدرولیک از قطر ۲٠ میلیمتر تا ۵٠٠ میلیمتر و طول کورس تا ۷ متر را تولید نماید. محدوده فشار سیلندر های تولید شده توسط این شرکت ۱۶٠بار می باشد و بر اساس نیاز مشتری تا فشار ۴٠٠ بار قابل تحویل می باشد. این شرکت همچنین قادر است انواع سیلندر های هیدرولیک دو طرفه و یک طرفه و انواع مختلف سیلندر ها را بر اساس سفارش مشتری طراحی و تولید نماید. بخش دیگری از فعالیت های این شرکت شامل ساخت انواع جک های هیدرولیک جهت ساخت بالابرها و آسانسورها  می باشد که در دو نوع تلسکوپی و معمولی به همراه یونیت های هیدرولیک معمولی وشناور در روغن قابل ارائه می باشد. ما مفتخریم تا با ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتریان گامی بلند در جهت پیشبرد صنعت کشور برداریم.
  • سیلندر هایی که در این شرکت تولید میشوند دارای یک سال گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند.


سی چنل برق

سی چنل

سی چنل

سی چنل C-CHANNEL یا سی ریل یک قطعه بسیار کاربردی است که از آن می توان برای نگهداشتن لوله های فولادی و کابل بوسیله بست های دوتیکه ی مخصوص و همچنین بعنوان نگهدارنده انواع مختلف ساپورت گالوانیزه با طرح ها و نقشه های مختلف و یا برای نگهداشتن انواع سینی کابل و نردبان کابل بر روی دیوار یا زمین و حتی سقف استفاده کرد. سی چنل  بر اساس استاندارد ISO   و BS   تولید می گردد. سی ریل نام دیگر این محصول می باشد، علت اصلی نام گذاری آن شکل ظاهری این ابزار می باشد که به صورت ریلی طراحی و تولید می شوند. این محصول مانند سایر محصولات در انواع گوناگونی تولید می شود که هر یک برطرف کننده برخی از احتیاجات این سیستم ها می باشد.

سی چنل ها اغلب به صورت فولادی و گالوانیزه تولید می شوند. روکش گالوانیزه این ابزار نیز به صورت گالوانیزه گرم یا گالوانیزه سرد ایجاد می شود و از این قطعات در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت می نماید. سی چنل ها مانند بست عمل می نمایند و نگهدارنده سینی کابل را محکم می نمایند.

مشخصات فنی سی چنل

سی چنل ها در برابر بارگذاری های خارجی و رطوبت مقاومت فوق العاده ای دارند. این دسته از تجهیزات ساختمانی در ورقه های ۲ متری و ۳ متری تولید می شود.

ضخامتی که به طور کلی برای سی چنل ها در نظر گرفته می شود در اکثر موارد یک میلی متر است. البته سی چنل هایی که وظیفه نگهداری تجهیزات سنگین تری مانند تاسیسات آب و فاضلاب را بر عهده دارند، در ضخامت های ۱.۲۵، ۱.۵ و ۲ میلیمتری تولید می شوند. ارتفاع این محصولات  2 سانت ، 3 سانت ، 4 سانت ، 5 سانت می باشد و در دو نوع بدون پانچ و پانچ شده تولید می گردد.

کاربرد سی چنل

در تاسیسات ساختمان ها و آپارتمان ها ،مراکز خرید برای زیبایی نمای ساختمان و مرتب کردن انواع بست های کابل از سی چنل استفاده می شود. این تجهیزات با کمک لوله های فولادی برق از سالم ماندن سیم های انتقال دهنده انرژی محافظت می کنند و مانع بی نظمی و پخش شدنشان می شوند.

بیشتر این سی چنل ها برای سیم کشی روباز استفاده می شود. مثلا مهار کردن انواع لوله های برق که از نوع فلزی می باشند.

فروش انواع سی چنل

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع سی چنل در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت انواع سی چنل میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

 

لوله برق ساختمان

انواع لوله برق ساختمان

انواع لوله برق ساختمان

در سیم کشی ساختمانی برای آنکه در سیم کشی، سیم ها و کابل ها آسیب نبینند و از نظم بهتری برخوردار باشند از لوله های برق استفاده می شود. در ادامه به معرفی آنها  می پردازیم.

انواع لوله برق ساختمان

لوله پی وی سی pvc برق

لوله  پی وی سی ( لوله PVC ) یکی از انواع لوله  های برقی است که جهت عبور دادن انواع سیم و کابل و برای جلوگیری از صدمه دیدن های کابل برق  یا سیم و محافظت از جان افراد در برابر تماس ناخواسته با سیم برق و هادی ها مورد استفاده قرار می گیرد. لوله  های پی وی سی در سازه های مسکونی ، تجاری ، اداری ، صنعتی ، ورزشی و کلیه سازه هایی که سیم برق و هادی های الکتریکی استفاده می کنند کاربرد دارند . لوله  های برق از طریق اتصالات به هم مرتبط می شوند ، در دیواره ها و کف ساختمان ها قرار می گیرند و برای رد کردن کابل و سیم برق از فنر استفاده می کنند.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/pvc.jpg

لوله  پی وی سی دارای بدنه ای از جنس عایق با دوام می باشد که به دلیل غیر قابل اشتعال و ارزان بودن در صنعت ساختمان سازی کاربرد گسترده ای دارد.

لوله کاندوئیت فلزی

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2020/04/لوله-کاندوئیت-فلزی.jpg

برای محافظت و نگهداری از سیم و کابل در طول مسیر اجرای سیم کشی و کابل کشی، در واحدهای صنعتی، پروژه های ساختمانی و صنعتی، بکارگیری لوله  های فولادی برق، مورد توجه قرار می گیرد که اجرای آن می تواند به صورت داخلی و یا روی سطحی انجام پذیرد.
فرم دهی ساده با استفاده از دستگاه لوله  خم کن و مقاومت بالا و ماندگاری این تجهیزات در برابر ضربات مکانیکی، حیوانات موذی، گرد و غبار و همچنین شکل مناسب آن، محبوبیت لوله  فولادی برق را در نزد کاربران بالا برده است.

لوله گالوانیزه سرد و گرم

لوله  فولادی یا لوله  گالوانیزه یکی از انواع لوله  های برق است که به دلیل استحکام بالا دارای کاربرد صنعتی گسترده تری نسبت به انواع دیگر می باشد . به صورت کلی لوله  برق وسیله ای است که به عنوان یک پوشش عمل می کند و می تواند هادی ها یا سیم هایی را که از درونش می گذرد در برابر صدمه دیدن یا تماس مسقیم افراد با آنها محافظت نماید. استفاده از لوله  های برق معمولا در ساختمان های اداری ، فروشگاه ها ، هتل ها ، بیمارستان ها ، منازل و غیره رایج می باشد ولی بسته به محل مورد نظر باید لوله  ای با جنس مناسب را انتخاب کرد به طور مثال برای استفاده های صنعتی به کار بردن لوله  فولادی یا لوله  گالوانیزه مناسب می باشد.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/لوله-فولادی-برق-300x221.jpg

انواع مختلف لوله  و اتصالات برق برای اهداف مشخصی ساخته می شوند مثلا از انواع لوله  گالوانیزه گرم و سرد برای عبور تجهیزات برق در کارگاه ها و کارخانه ها استفاده می شود در واقع این لوله  ها از جنس فلز می باشند که قابلیت تحمل فشار بالا را دارند و در اثر هرگونه ضربه یا نیرویی نمی شکنند همچنین در فضاهایی که نیاز به استحکام و حفاظت بهتر از سیم کشی ها و کابل کشی های ساختمان وجود دارد می توان از انواع لوله  گالوانیزه برقی به صورت روکار یا توکار استفاده کرد.

لوله خرطومی پلاستیکی و فلزی

لوله  خرطومی از جمله پرمصرف ترین لوله  های برق است که به منظور برق کشی انواع سازه به کار می رود. ماده اولیه تولید این محصول گرانول پی وی سی است که به همراه مواد دیگر استفاده می شود. در تولید لوله  خرطومی انواع استاندارهای لازم توسط تولیدکنندگان این محصول رعایت می شود، به همین دلیل این لوله  ها از کیفیت بالایی برخوردار بوده و برای لوله  کشی برق ساختمان استفاده می شوند. پیمانکاران ساختمان و افرادی که در حوزه برق کشی مشغول به فعالیت هستند تا حد ممکن سعی می کنند از تجهیزات و ابزارهای استاندارد و با کیفیت در پروژه های خود استفاده کنند تا علاوه بر تامین ایمنی لازم برای ساختمان، عمر مفید آن را افزایش دهند.  لوله  های برق نقش بسیار مهمی در محافظت از سیم های برق ایفا کرده و آنها را در برابر عوامل مختلف و ضربه ایمن می نمایند.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2020/04/لوله-خرطومی-برق.jpg

لوله  خرطومی یکی از انواع لوله  های برقی است که دارای بدنه ای انعطاف پذیر می باشد و می تواند به عنوان مسیری جهت عبور سیم ها و کابل های برق مورد استفاده قرار گیرد ، همانطور که می دانید لوله  های برق در دسته تجهیزات برقی ساختمانی قرار می گیرند و به عنوان پوششی جهت محافظت از هادی سیم ها به کار می روند در واقع عبور دادن سیم ها و کابل ها از درون لوله  های خرطومی یا لوله  فلکسی که استحکام بیشتری دارد سبب می شود تا این تجهیزات صدمه نبینند و در عین حال از آنها در برابر تماس غیر مستقیم یا مستقیم افراد جلوگیری شود.

لوله پلیکا برق

لوله  برق پلی امید یا لوله  برق پلیکا در واقع از قدیمی ترین و پرمصرف ترین لوله  و اتصالات برق محسوب می شود که در صنعت لوله  کشی برقی به دلیل سبک بودن ، سهولت نصب و همچنین داشتن قیمت مناسب مورد توجه پیمانکاران و متخصصان برق ساختمان قرار گرفته است ، انواع لوله  برق پلی آمید در واقع در سایزهای مختلف با ظرفیت های متعدد تولید می شوند که انتخاب هرکدام به محل مورد استفاده و نظر مشتریان بستگی دارد. این لوله  ها در ضخامت های سبک ، متوسط و سنگین تولید می شوند ولی دارای انعطاف پذیری بالایی هستند که به راحتی در ساختمان های مسکونی نیز می توانند مورد استفاده قرار گیرند.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2020/04/لوله-پلیکا-برق.jpg

لوله  پلی امید از جنس پلاستیک فشرده بوده که برای فشارهای مختلف ساخته می شوند ، این لوله  ها در برابر عوامل خوردگی فلزات مانند واکنش های شیمیایی و اسیدها مقاومت نشان می دهند بنابراین در شرایط محیطی مختلف قابل استفاده می باشند. در واقع لوله  های پلی آمید در دسته پلیمرهای مهندسی قرار دارند که معمولا در رنگ های مختلف تولید می شوند و مشتریان می توانند برای عبور سیمها و کابل های ساختمان مورد نظر خود یکی از این رنگ ها را انتخاب نمایند.

انواع لوله برق ساختمان | فروش انواع لوله برق ساختمان | نمایندگی انواع لوله برق ساختمان | تامین انواع لوله برق ساختمان | تولید انواع لوله برق ساختمان | قیمت انواع لوله برق ساختمان

 

براس بوشن

براس بوشن برق

براس بوشن برق

بوشن  ها به عنوان یکی از تجهیزاتی به کار میروند، که وظیفه آن ها اتصال دو لوله فولادی و یا گالوانیزه است‌. این قطعه به صورت استوانه ای شکل بوده که از دو طرف رزوه می شود. بوشن  ها در دو نوع فلزی ( گالوانیزه، برنجی) و نوع پی وی سی تولید می شوند.

براس بوشن یکی از قطعاتی است که در صنعت برق بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از نوع برنجی این بوشن  برای اتصال لوله های گالوانیزه برق به جعبه تقسیم و یا قوطی های کلید و پریز برق موجود در ساختمان ها، سوله ها و سایر محیط هایی که نیاز به لوله کشی فولادی برای سیستم تاسیسات برقی خود دارند، استفاده می شود.

براس بوش لوله برق را با دیگر نام هایی چون براز بوش ، براز بوشن ، براس بوشن می شناسیم ، از دو قسمت استوانه ای شکل و لاک نات یا مهره  براس بوش تشکیل می شود ، همانطور که در عکس مشاهده می کنید انتهایی براس بوشن در قسمت سطح رویی حدیده می شود و بصورت رزوه ای در می آید ، قسمت آغازین بصورت شش ضلعی توسط تولید کننده ، ساخته می شود .

قسمت شش ضلعی از داخل سوراخ های جعبه تقسیم ، قوطی کلید فلزی ، باکس ها ، تابلو های برق به سمت خارج داده شده و سمت رزوه دار بیرون باکس شده و توسط لاک نات یا مهره قفل شونه محکم و فیکس می شود در این نوع نصب چون رزوه ها بیرون جعبه تقسیم قرار می گیرد که می توان توسط بوشن لوله فولادی را با سایز بوشن مورد نظر پیکره بندی کرد یا می توان به راحتی کابل یا لوله فلکسیبل را از ناحیه بیرونی براز بوشن  به داخل جعبه تقسیم یا باکس بصورت ایمن عبور داد .

براس بوشن

در روش دیگر  نصب دقیقا بر عکس اول عمل می شود سمت 6 ضلعی از بیرون تجهیز مورد نظر به داخل هدایت شده و رزوه ها داخل باکس قرار میگیرد پس لاک نات از درون جعبه روی براس بوشن پایه بلند بسته می شود . اگر بخواهیم فقط لوله برق را به جعبه یا باکس متصل کنیم ، رزوه براس بوشن را که از باکس بیرون آمده به عنوان تبدیل در نظر گرفته و بوشن لوله را سر براس می بندیم سپس لوله فولادی را داخل بوشن قرار می دهیم به عبارتی رزوه های براس بوشن بصورت نری و رزوه های داخل بوشن  مادگی و لوله فولادی برق نری عمل می کنند .

 

براس بوشن برق | فروش براس بوشن برق | انواع براس بوشن برق | قیمت براس بوشن برق | براز بوش | براز بوشن | براس بوشن | نمایندگی براس بوشن برق | براس بوشن برق برنجی | براس بوشن برق پلاستیکی | براس بوشن برق پی وی سی | براس بوشن برق گالوانیزه

 

بست اسپیت

بست اسپیت برق

بست اسپیت برق

بست اسپیت برق یکی از ملزومات تاسیسات برق کشی ساختمانی است‌. امروزه با گسترش علم و فناوری به کارشناسان به این نتیجه رسیده اند برای دسترسی به تاسیسات برقی در صورت آسیب دیدگی، بهتر است تمامی تاسیسات از سقف و یا دیوار عبور داده شوند‌. سرعت بالای نصب بست اسپیت منجر شده است تا این نوع از بست ها برای پیکر بندی در لوله کشی برق ساختمان ها، اتصالات و فلنج ها بسیار استفاده شود.  بست اسپیت در سایز های مختلفی تولید می شود، تا قادر باشند هر سایز لوله ای را از درون خود عبور دهند.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2020/04/بست-اسپیت-1.jpg

برای نصب این بست ها نیازی به کمک و جوشکاری نیست. زیرا بست های اسپیت دارای سیستم فوق العاده مرتبی جهت لوله کشی برق فلزی هستند. معمولا لوله های برق از میان این بست عبور کرده و به هر محلی که قرار است نصب شود، هدایت می شود.

به منظور نگه داشتن لوله های گالوانیزه که جهت عبور سیم از آن ها استفاده می شود، می توان از این نوع بست استفاده کرد. از آن جایی که لوله های گالوانیزه برق در محیط های مرطوب مورد استفاده قرار می گیرند، پس بست اسپیت نیز باید به گونه ای طراحی شود که در برابر خوردگی از خود مقاومت نشان دهد، به همین دلیل این نوع بست ها از ورق های گالوانیزه ساخته شده است و در فرآیند آبکاری آن ها از طریق فرآیند گرم انجام می پذیرد. چرا که در این فرآیند طول عمر و دوام بست اسپیت ها افزایش میابد. در واقع بست ها باید به گونه ای ساخته شوند که در برابر بدترین شرایط آب و هوایی از خود مقاومت بالایی نشان داده تاه به تاسیسات برقی آسیبی وارد نشود.

سایز بست اسپیت

فروش انواع بست اسپیت

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع بست اسپیت برق در سایزهای مختلف را در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بست اسپیت برق میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.