سیلندر هیدرولیک


هیدرولیک ، از کلمه یونانی(هیدرو) شکل گرفته است و این کلمه به معنی جریان حرکات مایع می باشد. در قرن های گذشته مقصود از کلمه هیدرولیک  فقط آب بوده و البته بعد از گذر زمان عنوان هیدرولیک مفهوم بیشتری گرفته و معنی و مفهوم آن بررسی در مورد بهره برداری بیشتری از آب و حرکت دادن چرخ های آبی و مهندسی آب بوده است. مفهوم هیدرولیک در این قرن دیگر فقط به معنی آب نیست بلکه دامنه وسیع تری بخود گرفته و شامل قواعد و کاربرد مایعات دیگری، بخصوص (روغن معدنی) می باشد، به این دلیل خاصیت زنگ زدگی آب، در صنایع نمی توان از آن به عنوان انرژی منتقل کننده استفاده کرد به همین خاطر است که روغن را در صنایع جایگزین آب شده است و امروزه در صنایع از روعن بجای آب، مخصوصا برای انتقال انرژی در سیستم کنترل استفاده می شود.

سامانه‌های هیدرولیک  که یکی از زیرمجموعه کلی سامانه‌های انرژی سیالات هستند (نوع دیگر پنوماتیک است)، برای انتقال انرژی استفاده می‌شوند. مزیت هیدرولیک  نسبت به روش‌های انتقال انرژی مکانیکی و الکتریکی، قابلیت افزایش نیرو در حین انتقال و تغییر سریع جهت حرکت است؛ از آنجا که در هیدرولیک ، انتقال انرژی با کمک یک سیال هیدرولیک انجام می‌شود و سیالات به طور کلی قابلیت شکل‌پذیری دارند و می‌توان آن‌ها را از مسیرهای دلخواه عبور داد.

مایعات تقریبا تراکم ناپذیر هستند. این ویژگی سبب شده است که از مایعات به عنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شود. بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی ، با نیروی محرک خیلی کم بتواند نیروی مقاوم فوق العاده زیادی را جابجا نماید، استفاده نمود.

سیلندر هیدولیک (hydraulic cylinder) که به آن موتور هیدرولیک  خطی نیز می گویند، یک محرک مکانیکی است که بدون نیاز به چرخدنده مکانیکی یا اهرم با انتقال فشار از سیال بوسیله یک پیستون به نقطه مورد نظر، امکان انتقال حرکت و نیروی خطی در سیستم های هیدرولیک ی را فراهم می سازند. جک های هیدرولیک  هم در کاربردهای صنعتی (پرس های هیدرولیک ، جرثقیل ها، فورجینگ، بسته بندی ماشین آلات) و هم کاربردهای تجهیزات سیار (ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات ساخت وساز، تجهیزات دریایی) بکار گرفته می شوند. و در مقایسه با سیستم های پنوماتیکی، مکانیکی، و الکتریکی، سیستم های هیدرولیک ی، ساده تر، با دوام تر، و با قدرت بیشتر هستند. برای مثال، ظرفیت توان یک پمپ هیدرولیک  ده برابر یک موتور الکتریکی در همان ابعاد می باشد. به علاوه جک های هیدرولیک  در شکل ها و مقیاس های گسترده، برای طیف گسترده ای از نیازهای کاربردی موجود هستند.

طرز کارکرد یک سیلندر  هیدرولیک بسیار ساده است. در جک‌های هیدرولیکی از انتقال دهنده نیرو که روغن است، استفاده می‌شود. مایعات دارای تراکم‌پذیری بسیار کمی هستند برای همین سرعت جک‌های هیدرولیکی قابل کنترل است و از طرفی دارای قدرت بالایی هستند.

قسمتی از جک که وزن قطعی که بر آن سوار است به آن فشار وارد می‌کند، دارای سطح مقطع بالایی است و قسمتی از جک که باید با تلمبه زدن، روغن را به حرکت در آورد، دارای سطح مقطع کمی است. به همین دلیل برای سطح مقطع زیاد، نیروی زیادی لازم است و برای سطح مقطع کم نیز نیروی کمی نیاز خواهد بود.
این بدان معنی است که متناسب با توان انسان، یک نیروی کم را به یک سطح مقطع کم وارد می‌کنیم تا به یک نیروی زیاد در سطح مقطع بزرگ، غلبه کنیم.

جک هیدرولیک  وظیفه تبدیل انرژی هیدرولیک  به مکانیک را بر عهده داشته و با ورود روغن هیدرولیک  به آنها به صورت خطی حرکت می‌نمایند.

سیلندر های هیدرولیکی را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
1- سیلندر های یک کاره (یک طرفه)
2-سیلندر های دو کاره (دو طرفه)

جکهای یکطرفه فقط دارای یک پورت ورودی روغن هیدرولیک  می‌باشند. یعنی فقط سمت تمام قطر آنها تحت فشار هیدرولیک  قرار می‌گیرد. این جکها تحت تاثیر نیروهای خارجی مانند نیروی وزن یا نیروی فنر باز می‌گردند.

جکهای دو طرفه دارای دو پورت ورود و خروج روغن هیدرولیک  می‌باشند که از این طریق روغن به جلو و پشت پیستون منتقل شده و جک حرکت می‌نماید. یکی از پارامترهای مهم برای انتخاب جک هیدرولیک ، مقدار نیرویی است که آن جک میتواند اعمال نماید و اصطلاحا به آن تناژ جک می‌گوئیم. با استفاده از این پارامتر میتوان ابعاد جک را تعیین نمود.

طراحی ساده

انعطاف پذیری

قابلیت افزایش نیرو

راندمان بالا

سادگی و دقت کنترل

اطمینان

در سیستم های هیدرولیک  نسبت به سایر سیستم‌های مکانیکی قطعات محرک کمتری وجود دارد و میتوان در هر نقطه به حرکتهای خطی یا دورانی با قدرت بالا و کنترل مناسب دست یافت ، چون انتقال قدرت توسط جریان سیال پر فشار در خطوط انتقال (لوله ها و شیلنگ ها) صورت میگیرد ولی در سیستم‌های مکانیکی دیگر برای انتقال قدرت از اجزایی مانند بادامک ، چرخ دنده ، گاردان ، اهرم ، کلاچ و استفاده می‌کنند. در این سیستم‌ها میتوان با اعمال نیروی کم به نیروی بالا و دقیق دست یافت همچنین میتوان نیرو های بزرگ خروجی را با اعمال نیروی کمی (مانند بازو بسته کردن شیرها و ) کنترل نمود. استفاده از شیلنگ های انعطاف پذیر ، سیستم های هیدرولیک  و نیوماتیک را به سیستم‌های انعطاف پذیری تبدیل می‌کند که در آنها از محدودیتهای مکانی که برای نصب سیستم‌های دیگر به چشم می خورد خبری نیست. سیستم های هیدرولیک  و نیوماتیک به خاطر اصطکاک کم و هزینه پایین از راندمان بالایی برخوردار هستند همچنین با استفاده از شیرهای اطمینان و سوئیچهای فشاری و حرارتی میتوان سیستمی مقاوم در برابر بارهای ناگهانی، حرارت یا فشار بیش از حد ساخت که نشان از اطمینان بالای این سیستم‌ها دارد.

در انتخاب سیلندرهای هیدرولیک موارد ذیل باید در نظر گرفته شود:

  • حداکثر فشار کاری سیستم
  •  قطر پیستون و میله پیستون
  • نیروی سیلندر
  • حداکثر نیروی سیلندر
  • طول کورس سیلندر
  • حداکثر سرعت سیلندر
  • نحوه نصب سیلندر
  • وجود ضربه گیر
  • نوع و کاربرد  سیلندر
  • شرکت آذران پیشرو صنعت تبریز نزدیک به سه دهه اقدام به تولید انواع سیلندر های هیدرولیک  نموده است و در طی این مدت با بهره گیری از کارشناسان مجرب داخلی و با استفاده از تکنولوژی و ماشین آلات مدرن موفق به تولید انواع سیلندر های هیدرولیک  جهت صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، خودروسازی، ماشین آلات راهسازی، خدمات شهری، صنایع ماشین سازی، قالب سازی، جیگ، فیکسچرها و سایر صنایع گردیده است.
    این شرکت قادر است انواع سیلندر های هیدرولیک  از قطر ۲٠ میلیمتر تا ۵٠٠ میلیمتر و طول کورس تا ۷ متر را تولید نماید. محدوده فشار سیلندر های تولید شده توسط این شرکت ۱۶٠بار می باشد و بر اساس نیاز مشتری تا فشار ۴٠٠ بار قابل تحویل می باشد. این شرکت همچنین قادر است انواع سیلندر های هیدرولیک  دو طرفه و یک طرفه و انواع مختلف سیلندر ها را بر اساس سفارش مشتری طراحی و تولید نماید. بخش دیگری از فعالیت های این شرکت شامل ساخت انواع جک های هیدرولیک  جهت ساخت بالابرها و آسانسورها  می باشد که در دو نوع تلسکوپی و معمولی به همراه یونیت های هیدرولیک  معمولی وشناور در روغن قابل ارائه می باشد. ما مفتخریم تا با ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتریان گامی بلند در جهت پیشبرد صنعت کشور برداریم.
  • سیلندر هایی که در این شرکت تولید میشوند دارای یک سال گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند.



کابل اعلام حریق کویسل

کابل اعلام حریق کویسل

کابل اعلام حریق کویسل cavicel ایتالیا

کابل ضد حریق (کابل نسوز)

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/کابل-ضد-حریق.jpg

سیم و کابل نسوز، سیم هایی هستند که در برابر حرارت بالا مقاوم هستند. سیم های نسوز به دلیل ساختار نسوز بودن و مقاوم بودن در برابر حرارت بالا معمولا جنس روکش این نوع از سیم ها سیلیکون است. به طور کلی تمامی سیم هایی که تحمل حرارتی بالایی در مقابل حرارت و شوک الکتریکی را داراست در خانواده سیم های نسوز دسته بندی می شوند. الباقی سیم های موجود در بازار سیم های معمولی یا سیم قابل اشتعال هستند.

کابل اعلام حریق کابلی است که می تواند حداقل به مدت ۹۰ دقیقه دربرابر حرارت مستقیم ۹۰۰ درجه جریان الکتریکی را بدون هیچ گونه نقصی از خود عبور می دهد. کابل اعلام حریق  پس از مواجه با آتش روکش خود را از دست می دهد اما نوار میکای که بر روی هادی مسی کشیده شده خود را حفظ کرده و انتقال جریان بدون نقص ادامه پیدا می کند.

شرکت Cavicel

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/cavicel-company.jpg

شرکت کویسل Cavicel یکی از معتبرترین کارخانجات تولید کابل در اروپا بوده و در قطب اقتصادی کشور ایتالیا یعنی شهر میلان واقع شده است. این شرکت که فعالیت خود را بطور رسمی در زمینه تولید کابل در دهه 50 میلادی آغاز نمود توانست با درک نیاز بازار و ارائه محصولات با کیفیت خود پاسخگوی نیازهای مشتریان باشد.

فن آوری، توجه به نیازهای مشتری و کیفیت محصولات، مورد توجه بیشتری قرار گرفت تا اینکه امروزه کمپانی کویسل با محصولات خود در بیش از 60 کشور حضور دارد که این توسعه قلمرو  را مدیون کیفیت و پژوهش های راهبردی بسیار پیشرفته و مداوم خود می باشد.

کابل نسوز کویسل cavicel ایتالیا

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/کابل-نسوز-کویسل.jpg

سیم و کابل نسوز با هدف حفظ عملکرد طبیعی دستگاه‌ها در هنگام حوادث غیرمترقبه و همچنین آتش سوزی مورد استفاده قرار می گیرند. قابل ذکر است که نسوز بودن این نوع سیم ها و کابل به این معنا نیست که آتش نمی‌گیرند؛ بلکه به این معناست که توانایی مقاومت در برابر آتش و حرارت بالا را دارا هستند. سیم  نسوز یکی از انواع مهم سیم و کابل محسوب می‌شود که در مراکزی از قبیل بیمارستان‌ها، صنایع هوایی ،صنایع ریلی، نیروگاهها، صنایع تولید فولاد و آهن، کارخانجات نوردسازی و ریخته گری، صنایع متالوژی، شیمی و پتروشیمی و کارخانجات سیمان، شیشه و سرامیک مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در سیستم‌هایی مانند سیستم اعلام حریق و مواردی از این دست کاربرد دارد. در مراکزی مانند بیمارستان‌ها که جان افراد به عملکرد پیوسته تجهیزات پزشکی بستگی دارد؛ استفاده از سیم  نسوز از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به اهمیت این نوع سیم و کابل ها انتخاب بهترین نوع متناسب با هدف و کاربرد آن حیاتی به نظر می‌رسد. مهترین معیار در انتخاب سیم و کابل نسوز مدت زمان مقاوت در برابر آتش‌گیری محسوب می شود.  کابل نسوز باید بتواند حداقل سی دقیقه در برابر آتش مقاومت از خود نشان دهد. سیم و کابل نسوز در انواع مختلفی از قبیل  کابل نسوز سیلیکونی ، سیم و کابل نسوز تفلون با مغز مس، سیم  نسوز مس قلع اندود شده و سیم و کابل نسوز مس نقره اندود شده  عرضه می‌شود.

در این میان کابل های ضد حریق (کابل نسوز)، نیمه افشان و مفتول کویسل Cavicel ایتالیا یکی از پرطرفدارترین محصولات شرکت کارخانجات کابل سازی Cavicel ایتالیا می باشد. شرکت Cavicel با دقتی بالا این کابل ها را به گونه ای طراحی کرده است که بتواند حتی در شرایط حریق نیز به کار خود ادامه دهد و در شرایط آتش سوزی کابلها کم دود و دود آن عاری از گازهای سمی و کشنده می باشد که این ویژگی امنیت افراد و ایمنی تجهیزات را تضمین می نماید.

کابل های اعلام حریق  شرکت کویسل ایتالیا با بالاترین کیفیت ساخت، عایق سیلیکونی نسوز با قدرت تحمل دما تا 850 درجه سانتی گراد و دارنده تاییدیه های BASEC  و LPCB از بهترین محصولات در این حوزه است.

از کابل های نسوز با عنوان هایی همانند کابل مقاوم در برابر حریق ، کابل ضد آتش ، کابل اطفاء حریق ، کابل نسوز و… هم در بازار اسم برده و خرید و فروش می شوند.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/کابل-نسوز-کویسل.png

از ویژگی های کابل نسوز کویسل cavicel ایتالیا می توان به موارد زیر اشاره نمود :

 

  1. ساخته شده با آخرین تکنولوژی، با قابلیت اطمینان و کیفیت بالای ساخت
  2. دارای تاییدیه از موسسه LPCB انگلستان
  3. دارای انواع 2 و 3 و 4 رشته در طول  500 متری
  4. نسوز،مقاوم در برابرحریق،حرارت و گرد و غبار و رطوبت
  5. دود کم در موقع سوختن و عدم وجود گازهای سمی موقع سوختن
  6. هالوژن فری (گاز اسیدی)
  7. شیلددار و فویل
  8. کلیه کابل ها دارای پچ کد قابل پیگیری هستند

 

کابل نسوز چیست | کابل نسوز ایرانی | قیمت کابل نسوز اعلام حریق | کابل نسوز البرز | قیمت کابل نسوز تبریز | سیم نسوز | قیمت کابل اعلام حریق کویسل | کابل اعلام حریق cavicel | مشخصات فنی کابل اعلام حریق | قیمت کابل 1.5*2 اعلام حریق | کابل 1.5*2 اعلام حریق | لیست قیمت کابل ضد حریق | سیم اعلام حریق | کابل نسوز اعلام حریق | کابل مقاوم در برابر حریق | کابل اعلام حریق | فروش کابل نسوز کویسل cavicel ایتالیا | نمایندگی کابل نسوز کویسل cavicel ایتالیا | واردات کابل نسوز کویسل cavicel ایتالیا | تامین کابل نسوز کویسل cavicel ایتالیا | فروش کابل نسوز کویسل | کابل نسوز cavicel | کابل اعلام حریق cavicel | کابل نسوز چیستقیمت کابل نسوز اعلام حریق  | کابل نسوز البرزکابل نسوز ایرانی | کابل نسوز دراکا | کابل نسوز لاله زار | تولید کننده سیم و کابل سیلیکونی نسوز | قیمت کابل نسوز تهران | کابل نسوز تبریز | کابل اعلام حریق تبریز | نمایندگی کابل اعلام حریق | عاملیت کابل اعلام حریق | نمایندگی کابل نسوز | عاملیت فروش کابل نسوز | کابل اعلام حریق یاقوتمشخصات فنی کابل ضد حریق | قیمت کابل 2*1.5 اعلام حریق  | مشخصات کابل برق نسوز | نمایندگی کابل اعلام حریق کویسل | فروش کابل اعلام حریق کویسل | واردات کابل اعلام حریق کویسل | تامین کابل اعلام حریق کویسل | کابل اعلام حریق کویسل در تبریز | عاملیت کابل اعلام حریق کویسل | قیمت کابل اعلام حریق کویسل | کابل اعلام حریق کویسل شیلددار | کابل اعلام حریق کویسل میله ای | کابل اعلام حریق کویسل افشان

 

 

کابل اعلام حریق یاقوت

کابل اعلام حریق یاقوت

کابل اعلام حریق یاقوت

از جمله موارد استفاده از سیم نسوز سیلیکونی می توان به کوره ها-هیترهای الکتریکی-اجاق گازها و ماکروفرها-تجهیزات گرمایشی و گرم کن ها-صنایع ساخت لوازم خانگی و غیره

از موارد استفاده سیم و کابل‌های اعلام حریق یاقوت می‌توان به استفاده در سیستم‌های اعلام حریق، واگن‌سازی و راه آهن، صنایع پتروشیمی، صنایع نظامی، صنایع هواپیمایی، دکل‌های نفتی، صنایع کشتی‌سازی، صنایع الکترونیک کشور و صنایعی که به دلیل تولید محصول نهایی خط تولید آنها از گرمایش بالای برخوردار هستند اشاره کرد.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2020/01/کابل-اعلام-حریق-یاقوت.jpeg

سیم‌های نسوز، سیم‌های مقاوم در برابر حرارت هستند. معمولاً جنس  روکش هادی الکتریکی  این نوع از سیم ها سیلیکونی میباشد. و تمامی سیم هایی که تحمل حرارتی بالایی در مقابل حرارت و شوک الکتریکی را  نداردن سیم های معمولی یا سیم قابل اشتعال می باشند.

انواع سیم نسوز اعلام حریق یاقوت

۱ـ سیم نسوز با پوشش PVC اعلام حریق یاقوت

به نوعی دیگر از این سیم ها می باشند که تحمل حرارتی نسبتا پایین تری را دارند و در دمای  ۱۸۰ سانتی گراد به اشتعال نزدیک می شوند.

۲ـ سیم نسوز سیلیکونی اعلام حریق یاقوت

سیم نسوز سیلیکونی را می‌توان در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌ گراد برای مدت زمان طولانی و همینطور در دمای حدود ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد برای مدت زمان کوتاهی مورد استفاده قرارداد.

۳ـ  سیم دوروکش نسوز اعلام حریق یاقوت

نوعی دیگر از این سیم ها وجود دارد که علاوه بر پوشش اولیه پوشش ثانویه ای دارد که از جنس فایبرگلاس میباشد و تحمل دمای این نوع از سیم را تا دمای ۷۵۰ درجه سانتی گراد افزایش میدهند.

سیم دو روکش بافت  که متشکل از هادی مسی قلع اندود و عایق اولیه سیلیکون به همراه پوشش بافته شده از جنس فایبرگلاس می باشد , در رنگ های متنوع جهت سهولت در سیم کشی تجهیزاتی که در محیط های با حرارت بالا قرار دارند , استفاده می شود.

دلیل استفاده از سیم نسوز سیلیکونی دو روکش بافت در این نواحی  توان حرارتی بالای این دسته از سیم ها می باشد.

چرا که سیلیکون خود پلیمری است که به دلیل انسجام و شکل مولکولی پایداری که دارد مقاومت خیلی خوبی در برابر حرارت از خود نشان میدهد و از طرفی وجود رشته های در هم تنیده شده فایبر گلاس در  حرارات و آتش تا دمای ۷۵۰ درجه سانتی گراد مقاوم می کند.

سیم نسوزدورکش بافت که متشکل از هادی مسی قلع اندود عایق شده با سیلیکون به همراه پوشش بافته فایبر گلاس می باشد در رنگ های متنوع جهت سیم کشی تجهیزاتی که در محیط های با حرارت بالا قرار دارند استفاده می شود.

سیم و کابل نسوز سیلیکونی اعلام حریق یاقوت

سیلیکون‌ها ترکیباتی هستند مصنوعی با تنوع زیاد در اشکال و کارایی‌های متفاوت و مقاوم در برابر دمای 60c- تا 250c+، سیلیکون عنصر سیلیسیم با نماد Si در جدول تناوبی و یک عنصر شیمیایی از خانواده شبه فلزات است.این ماده در شرایط محیطی مثل نور شدید و مستقیم خورشید، رطوبت بالا، سرمای تا 60c- و گرما تا 250c+ برپایه تحقیقات علمی به جرات می‌توان گفت که طی ده‌ها سال خاصیت شیمیایی و فیزیکی خود را از دست نخواهد داد.

شرکت سیلیکون کابل یاقوت که بر پایه تولید سیم و کابل سیلیکونی اعلام حریق یاقوت (سیم نسوز و کابل نسوز) راه‌اندازی شده از این ماده یعنی سیلیکون لاستیکی (HTV) جهت روکش سیم و کابل تولیدی خود استفاده می‌کند که محصول نهایی همان سیم سیلیکونی نسوز و کابل سیلیکونی نسوز است. در زیر به چند مورد از مزیت‌ها و همچنین معایب سیم و کابل نسوز سیلیکونی اشاره شده است:

مزیت‌ها سیم و کابل نسوز سیلیکونی (سیم سیلیکونی و کابل سیلیکونی) اعلام حریق یاقوت

  • مقاومت در برابر شدت جریان حاصل از ولتاژ بالای جریان الکتریسیته
  • تحمل دما 60c- تا 250c+ (مقاوم در برابر حرارت و سرما)
  • انعطاف پذیری و شکل گیری بالا در مقاطع گوناگون با حفظ پایداری جریان الکترسیته
  • مقاوم در برابر شرایط جوی نظیر رطوبت بالا و محیط‌های خشک و کویری (عایق رطوبت و خشکی)
  • مقاوم در برابر اشعه مادون قرمز و ماوراءبنفش، گاما و تأثیرناپذیری از ازون2
  • فاقد گازهای اسیدی هالوژن (Halogen Free)
  • کم دود بودن (Low Smoke)
  • عدم رشد قارچ و باکتری در ماده سیلیکونی و مناسب برای استفاده در صنایع پزشکی و غذایی
  • مقاوم در برابر برودت هوا
  • مقاوم در برابر روغن‌ها با وزن ملکولی بالا مانند چربی، محلول نمکی یا مواد اسیدکننده یا اسیدهای رقیق و الکل‌ها
  • خاصیت نارسایی الکتریسیته
  • عدم انتشار شعله (Flame Retardant)

 معایب سیم و کابل نسوز سیلیکونی (سیم سیلیکونی و کابل سیلیکونی)

  • عدم بازیافت آن در محیط زیست
  • قیمت بالاتر سیم و کابل نسوز سیلیکونی نسبت به سیم و کابل PVC بین 30% تا 40%

استفاده سیم و کابل نسوز سیلیکونی اعلام حریق یاقوت

از موارد استفاده سیم و کابل‌های سیلیکونی می‌توان به استفاده در سیستم‌های اعلام حریق (کابل سیلیکونی اعلام حریق)، واگن‌سازی و راه آهن، مترو، صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی، صنایع نظامی، صنایع هواپیمایی، دکل‌های نفتی، صنایع کشتی‌سازی، صنایع غذایی، صنایع پزشکی، صنایع الکترونیک کشور، ساختمان‌های خانگی و اداری، صنایع ساخت لوازم خانگی، کارخانه و تولیدی‌ها و صنایعی که به دلیل تولید محصول نهایی خط تولید آنها از گرمایش بالای برخوردار هستند، مراکز دانشگاهی و مدارس، هتل‌ها و تمام مکان‌هایی که از حساسیت بالایی برخودار هستند.

استانداردهای  تست سیم و کابل نسوز سیلیکونی (سیم سیلیکونی و کابل سیلیکونی):

  •  Silicone wire : ISIRI  1926-3    According  to  IEC   60245-3
  •   Silicone cable : ISIRI  1926-4  According to IEC 60245-4
  • Hologen free : IEC 60754-1  &  IEC 60754-2
  •    Low smoke : IEC 61034-1  &  IEC 61034-2
  •   Flame retardant : ISIRI  3081  According  to  IEC  60332
  •  Fire resistantance : ISIRI  3082  According  to  IEC  60331
  •   Quality Management Systems : ISO 9001-2008
  •  Certificate CE European

از سیم سیلیکونی و کابل‌های سیلیکونی (سیم نسوز  و  کابل نسوز) می‌توان در تمام صنایع و مراکز حساس کشور استفاده کرد تا ایمنی در برابر خطراط ناشی از شدت جریان بالا  تا حد قابل قبولی افزایش یابد چون سیم و کابل‌های سیلیکونی نسبت به سیم و کابل‌های پی وی سی در برابر حرارت مستقیم و غیرمستقیم یا حرارت ناشی از شدت جریان الکتریسیته مقاوم‌تر و تحمل بیشتری دارند.در حال حاضر سهم تولید داخلی این محصول مهم در کشور فقط و فقط 10% است و 90% آن محصول بی‌کیفیت وارداتی است، شرکت سیلیکون اعلام حریق یاقوت مفتخر به تولید سیم و کابل‌های نسوز سیلیکونی با استاندارهای بین‌المللی و دریافت نشان استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران توانسته محصول مرغوب و با کیفیت بالای ایرانی و تمام بومی را روانه بازارهای داخلی و خارجی کند و  یکی از پرچمداران اقتصاد مقاومتی باشد.

 

فروش سیم و کابل نسوز سیلیکونی اعلام حریق یاقوت

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع سیم و کابل اعلام حریق یاقوت در برنامه کاری خود قرار داده است که از آن جمله می توان به فروش سیم و کابل اعلام حریق یاقوت اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت فروش سیم و کابل اعلام حریق یاقوت میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

 

کابل اعلام حریق یاقوت | فروش کابل اعلام حریق یاقوت | تامین کابل اعلام حریق یاقوت | نمایندگی کابل اعلام حریق یاقوت | توزیع کابل اعلام حریق یاقوت | کابل نسوز | سیم اعلام حریق یاقوت | قیمت کابل نسوز اعلام حریق یاقوت | کابل نسوز اعلام حریق یاقوت | سیلیکون کابل اعلام حریق یاقوت | کابل اعلام حریق یاقوت cavicel | کابل اعلام حریق کویسل | اعلام حریق یاقوت | قیمت کابل اعلام حریق یاقوت

 

earthing systems

لوازم چاه ارت

لوازم چاه ارت

امروزه در ساختمان سازی وجود قوانین و مقررات و لزوم استفاده از تجهیزات و وسایل خاص سبب می شود ایمنی یک ساختمان برقرار گردد به همین دلیل توجه به رعایت اصول و قواعد حفاظتی در ساختمان سازی واحد های صنعتی و خانگی امری ضروری است و باید به آن توجه شود در همین راستا یکی از المان های حفاظتی در ساختمان سازی وجود چاه ارت یا سیستم ارتینگ است که در برخی ساختمان ها که امکان حفاری وجود دارد برای ایمنی بیشتر برقی چاه ارت   حفر می شود که این نوع چاه ها در ساختمان از حساسیت بالایی برخوردار هستند و باید لوازم و تجهیزات مربوط به آن با دقت انتخاب و خریداری شود.

امروزه سیستم ارتینگ یا زمین جز موارد مورد نیاز در تمامی واحد های مسکونی و صنعتی می باشد، همچنین سیستم های صاعقه گیر و زمین از اهمیت بالایی در نظام مهندسی برخوردار است. روش اجرای صحیح ارتینگ بهره گیری از  چاه ارت    می باشد و با استفاده از ملزوماتی نظیر صفحات مسی، سیم مسی، مواد کاهنده مقاومت، میله مسی، کلمپ سیم ارت قابل انجام خواهد بود.

 چاه ارت    چاله ای است که بصورت عمودی در زمین تا عمقی که به زمین نسبتاً مرطوب برسد حفر می شود و در داخل آن صفحه ای مسی که یک سیم مسی به آن جوش خورده است  (کد ولد) قرار داده می شود. صفحه عمودی را به جهت تماس بیشتر با خاک در  چاه ارت   قرار می دهند و اطراف صفحه از مواد بنتونیت ( کاهنده مقاومت الکتریکی) می پوشانند و سیم مسی را از  چاه ارت    بیرون می کشند و به تابلوی تست باکس برده و از آنجا به تمام دستگاه های الکتریکی منتقل می کنند.

زمانی که دستگاه های الکتریکی به  چاه ارت   وصل می شود و بصورت تصادفی فرد با بدنه دستگاه تماس برقرار کند جریان بوجود آمده در سطح دستگاه الکتریکی می تواند از بدن فرد یا از طریق  چاه ارت    مسیر خود را طی نموده و به محل تولید باز جریان میگردد. جریان الکتریکی تمایل به حرکت در مسیری با مقاومت پایینتر را دارد و از آنجا که مقاومت الکتریکی بدن فرد بسیار بالاتر از  چاه ارت    است فرد از خطر برق گرفتگی حفظ می شود.

یکی دیگر از نکاتی که همواره باید به آن توجه نمود وجود پدیده های طبیعی هستند که می توانند سبب آسیب رسیدن به ساختمان ها نیز می شوند ، یکی از این پدیده ها صاعقه یا رعد و برق است و جهت محافظت در برابر آن استفاده از سیستم ارتینگ یا  چاه ارت    توصیه می شود در واقع به منظور حفاظت از دستگاه ها ، افراد ، اضافه ولتاژهای تولید شده در دستگاه ها یا سیم کشی ساختمان همچنین جهت محافظت در برابر ولتاژهای بالایی که از برخورد صاعقه با دکل های برق ایجاد می شود می توان از سیستم ارتینگ استفاده کرد.

از مهمترین مزایای استفاده از  چاه ارت    می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • حفاظت و ایمنی جان انسان
  • حفاظت و ایمنی وسایل و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی
  • حذف ولتاژ اضافی
  • جلوگیری از ولتاژ تماس
  • فراهم آوردن شرایط ایده ال جهت کار
  • جلوگیری از ولتاژهای خواسته و ناخواسته

تعریف  چاه ارت  

 چاه ارت    چاله ای است که به صورت عمقی در زمین حفر می شود تا جایی که به رطوبت نسبی خاک برسد و در داخل آن تجهیزات مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال در این چاه یک صفحه مسی قرار دارد که توسط سیم مسی به صفحه جوش می خورد و این صفحه باید به صورت عمودی که بیشترین تماس را با چاه داشته باشد درون آن قرار داده شود. اطراف این صفحه مسی از بنتونیت پر می شود و سیم مسی باید از چاه بیرون کشیده شده و به تابلوی تست باکس برده شود و از آنجا به کلیه دستگاه های الکتریکی متصل گردد. در ادامه با تجهیزات و لوازم مورد نیاز این سیستم بیشتر آشنا می شویم.

عمق  چاه ارت  

عمق این چاه باید برای خانه ها و منازل مسکونی حدودا سه تا پنج متر باشد و برای مصارف صنعتی مانند بیمارستان ها ، کارخانه ها ، کارگاه های تولیدی ، آزمایشگاه ها ، اداره و سازمان ها با عمق 6 تا 10 متر حفر می شود. البته نکته قابل توجهی که در حفر این چاه اهمیت دارد حساسیت بالای آن است زیرا پس از راه اندازی و ایجاد این سیستم امکان دستیابی مجدد به آن وجود ندارد پس باید نهایت دقت به کار رود.

اهداف استفاده از سیستم ارتینگ یا چاه

  • حفاظت و ایمنی جان انسان
  • حفاظت و ایمنی وسایل و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی
  • حذف ولتاژ اضافی و جلوگیری از ایجاد برق گرفتگی
  • جلوگیری از ولتاژهای ناخواسته و صاعقه
  • جلوگیری از آسیب رسیدن به دستگاه ها
  • یکنواخت کردن ولتاژ اضافی و به حداقل رساندن آن
  • روش اجرای  چاه ارت  

برای اجرای  چاه ارت    باید در ابتدا مقداری بنتونیت اکتیودار یا مواد کاهنده اهم زمین با آب ترکیب شود تا به صورت ملات در آید و سپس تا عمق 20 و 30 سانتی متری از ته چاه با این مواد کاهنده پر شود در مرحله بعدی صفحه مسی که سیم مسی به آن جوش خورده به صورت تیغه ای یا ایستاده بر روی ملات ته چاه قرار داده می شود و بعد مقداری از مواد کاهنده به صورت ملات دور صفحه مسی ریخته می شود به طوری که تمام صفحه مسی پوشانده شود و حتی حدودا 30 سانتی متر روی صفحه را بگیرد. در مرحله بعدی یک لوله پلیکا برای مرطوب ماندن خاک قرار داده می شود و در ادامه باقی مانده عمق  چاه ارت    با خاک رس پر می شود.

به صورت کلی بد نیست بدانید اجرای عملیات و استفاده از لوازم  چاه ارت    بسته به شرایط مکانی متفاوت است و به دو روش عمقی و سطحی انجام می شود.

زمین عمقی

در مکان هایی که امکان حفر چاه وجود دارد و خاک مناسب است ، گودال ارت به صورت عمقی حفر می شود.

زمین سطحی

در صورتیکه امکان حفر زمین وجود نداشته باشد از روش سطحی استفاده می شود که اصطلاحا به آن سیستم ارتینگ گفته می شود.

انواع سیستم اتصال به زمین (ارت)

  • اتصال زمین ارت حفاظتی

در استفاده از ارت نوع حفاظتی هدف ایمنی افرادی است که در حال کار کردن با دستگاه الکتریکی می باشند به عنوان مثال بارها شده است در آشپزخانه منازل به بدنه فلزی یخچال و ماشین لباسشویی دست زده اید و دچار برق گرفتگی مختصر شده اید که علت این امر نشتی جریان و خاصیت میدان مغناطیسی دستگاه است که بار اضافه را به بدن شما منتقل می کند در صورتی که با استفاده از  چاه ارت   ایمنی افراد حاضر در ساختمان تامین می شود.

  • اتصال زمین ارت الکتریکی

در اتصال زمین ارت الکتریکی هدف صحیح و درست کار کردن دستگاه الکتریکی است به همین گفته می شود که وجود سیم ارت ایمنی افراد و دستگاه های الکتریکی را تامین می کند.

لوازم  چاه ارت   (تجهیزات و ملزومات)

  • صفحه مسی ارت

از ملزومات سیستم های ارتینگ، صفحه مسی می باشد. مس به این دلیل که رسانای بسیار عالی برای جریان الکتریکی است، جریان برق را به وسیله سیم مسی (سیم ارت) که به آن جوش خورده است به زمین انتقال می دهد.  باید توجه کنید اتصال سیم به صفحه مسی بسیار مهم است و در هیچ شرایطی نباید این اتصال تنها با بست برقرار گردد و حتما باید جوش داده شود. این صفحات مسی با خلوص 99.9 درصد است. به همین دلیل رسانای بسیار خوبی برای جریان الکتریکی است و وظیفه اصلی آن انتقال جریان برق به زمین و به تبع آن حفاظت از جان انسان و دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی است.

  • سیم مسی ارت

یکی از پرکاربردترین رساناها در سیستم ارتینگ سیم مسی در سایزهای مختلف می باشد. فلز مس قوی جریان برق است که می تواند جریان الکتریکی را منتقل کند و ولتاژ اضافی را گرفته و به زمین منتقل نماید . سیم مسی اندازه های مختلفی دارد و به صورت سیم یا تسمه تولید می شود و وظیفه دارد به صفحه مسی متصل گردد. این محصول از مس با خلوص 99.9 درصد استفاده که قدرت انتقال الکتریکی بالایی دارد و باید به صورت بدون روکش در سیستم  چاه ارت    به کار برده شود تا سطح بیشتری ازآن در تماس با خاک باشد.

  • میله مسی (میله ارت)

یکی از اجزای تشکیل دهنده  چاه ارت   ، میله ارت مسی در ابعاد مختلف می باشدمیله ارت از مس دارای خلوص99.9 درصد ساخته شده است و در واقع نوعی میله گالوانیزه محکم است که این میله که رسانای بسیار خوبی برای جریان الکتریکی است متناسب با زمین محل مورد استفاده (نوع خاک) در ابعاد مختلف تولید می شود و در محل هایی که امکان کندن زمین نیست به عنوان صفحه مسی مورد استفاده قرار می گیرد و سیم به آن متصل می شود همچنین این میله به دلیل ساختار محکمی که دارد به راحتی می توان آن را داخل زمین کوبید.

  • بنتونیت ارت

 

مواد کاهنده مقاومت الکتریکی  چاه ارت    یکی از ملزومات سیستم ارتینگ می باشد و با داشتن ترکیبات خاص (خاک رس، نمک، ذغال و...) این توانایی را دارد که با روش های شیمیایی و فیزیکی شرایط سخت اقلیمی را بهبود بخشدمواد کاهنده مقاومت الکتریکی با داشتن ضریب هدایت الکتریکی بسیار بالا، مقاومت الکتریکی زمین را به حد بسیار زیادی کاهش داده و موجب ارتقای کارایی سیستم های ارتینگ می شود. این مواد به عنوان یک خاک چسبنده در اجرای چاه های ارت مورد استفاده قرار می گیرد و پر کننده عمق چاه است در واقع این ماده حفره های اطراف میله زمین را پر می کند.

  • جوش

قطعه ای که برای اتصال دادن سیم مسی به صفحه مسی مورد استفاده قرار می گیرد و انواع مختلفی دارد همانند جوش آرگون ، جوش کدولد یا ترمیک

  • شینه ارت

یکی از تجهیزاتی که در حفر  چاه ارت   مورد استفاده قرار می گیرد و در دسته اتصالات سیستم ارتینگ قرار دارد این قطعه جهت هدایت جریان الکتریکی به قطعات مختلف تابلو را به عهده دارد.

 

  • کلمپ

کلمپ به عنوان یکی از اجزای  چاه ارت   ، نقش نگهدارنده یا اتصال دهنده بین دو رسانا را داردکلمپ سیم هایی که در سیستم ارتینگ بکار برده می شود را نسبت به محل خود و با فشاری مناسب نگه می دارند.

 

  • کابلشو

کابلشو برای اتصال رسانا ها به محل های اتصال در سیستم ارتینگ یا  چاه ارت    و سایر اتصالات استفاده می شودکابلشو با توجه به سطح مقطع سیمی که قصد اتصال آن را دارید در اندازه های مختلف ساخته می شود.

ماده ای که در  چاه ارت   ریخته می شود و با داشتن ضریب هدایت الکتریکی بالا ، مقاومت الکتریکی زمین را کاهش داده و کارایی سیستم ارتینگ را بالا می برد.

شما می توانید جهت خرید لوازم  چاه ارت   و همچنین اطلاع از قیمت این محصولات و آشنایی با تجهیزات مورد نیاز به سایت آریا صنعت ایرانیان مراجعه نمایید و با اطمینان اطلاعات کافی را به دست آورده و خرید خود را انجام دهید.

 

لوازم چاه ارت | فروش لوازم چاه ارت | تجهیزات چاه ارت | تامین لوازم چاه ارت | قیمت لوازم چاه ارت | لوازم چاه ارت تبریز | لوازم مورد نیاز چاه ارت | اجرت اجرای چاه ارت | دستمزد اجرای چاه ارت | لوازم چاه ارت | دستمزد چاه ارت | هزینه چاه ارت در تبریز | سیم چاه ارت | صفحه چاه ارت | ژل کاهنده چاه ارت | شینه ارت | میله ارت | تامین لوازم چاه ارت | نمایندگی لوازم چاه ارت | اجرای پروژه چاه ارت